Podporné balíčky pre stredné školy

 

Všetkých nás zastihla pandémia ochorenia Covid-19 a poznačila naše životy, prácu, vzťahy. Niekoho viac, niekoho menej. Aj tu sme sa mohli presvedčiť, že pomáhať je ľudské a aj nešťastie ľudí zbližuje.

Vedenie slovenskej barmanskej asociácie si za svoju úlohu vzalo podporiť školy, ktoré sú dlhoročnými členmi asociácie, aby aspoň čiastočne kompenzovali náklady spojené s úhradou členského príspevku. Vďaka sponzorom – pridruženým členom SkBA, ktorí boli k spolupráci prizvaní sa podarilo získať produkty, edukatívne materiály, barmanské pomôcky, doplnky a finančné vouchery na nákup gastro vybavenia, ktoré v podobe podporných balíkov SkBA distribuovala na jednotlivé školy.

Tieto podporné balíčky obsahovali:

  • sirup Giffard, edukačnú knižku a ďalšie produkty od spoločnosti St. NICOLAUS a.s. v celkovej hodnote cca 50 €
  • finančnú podporu v podobe voucheru v hodnote 15€, ktorý poskytla spoločnosť COCKTAILMANIA s.r.o
  • barovú zásteru, plastový ICE BOX, barovú gumu, poháre či USB kľúč s prezentáciou značky MONIN a ešte iné doplnky od značky MONIN v celkovej hodnote 65 €
  • voucher v hodnote 15€ na nákup gastro vybavenia, ktorý poskytla firma JTF Partnership s.r.o.
  • 3 ks plechovka mix (cola, ginger ale, tonic) - podpora od spoločnosti Red Bull

 

Teší nás, že sa školy ozývajú a vyjadrujú svoje poďakovanie za podporný balíček. Zároveň veľké ďakujem patrí hlavne ochotným sponzorom.

Tu sme vybrali niektoré pozitívne reakcie študentov stredných škôl a ich vyučujúcich ... :-)

 


 

"Stredná odborná škola ekonomiky, hotelierstva a služieb Jána Andraščíka v Bardejove vyslovuje poďakovanie SkBA a jej sponzorom za balíček produktov, ktoré využijeme ako motiváciu vo vyučovacom procese. Ďakujeme."

 

„Stredná odborná škola obchodu a služieb v Martine ďakuje SkBA a sponzorom za podporný balíček.“

 

 

„Hotelová akadémia v Prešove, pozdravuje všetkých členov SkBA. S vďakou sme prijali podporu z Vašej strany v podobe sponzorského "magic boxu", ako poďakovanie posielame videá. Veĺmi oceňujeme, že ste mysleli aj na vkusné oblečenie pre barmanov v podobe super tričiek a zástery. ĎAKUJEME.“


 

 

„Hotelová akadémia, Južná trieda 10, Košice ďakuje sponzorom za balíček, srdečná vďaka za podporu.“

 

„Ďakujeme SKBA a sponzorom za podporný balík."
SOŠ dopravy a služieb Nové Zámky

 

„Naša škola už niekoľko rokov je členom Slovenskej barmanskej asociácie. Počas dištančného vzdelávania SkBA podporili našich žiakov prekvapením, v podobe zaujímavých produktov, ktoré môžu využiť pri barmanstve a miešaní nápojov. Potešilo nás, že aj v ťažkej situácií na nás mysleli. Vďaka patrí SkBA a tiež zapojeným sponzorom. Ďakujeme."
Stredná odborná škola obchodu a služieb Michalovce

SOS Michalovce-podporny balicek

 

 

„Spojená škola v Ružomberku je členom Skba Sk. Touto cestou by sme sa chceli poďakovať za dar v podobe sponzorského balíka, ktorý potešil najmä našich žiakov. Po návrate z dištančného vzdelávania sme už niektoré produkty využili na odbornom výcviku pri príprave miešaných nápojov.“

Spojena skola Ruzomberok-podporny balicek

 

"Spojená škola Modrý Kameň"

 

 

Hlavní partneri

Kontakt

Slovenská barmanská asociácia

Brezová 14

071 01  Michalovce

Slovenská republika

Minigaléria

JoomShaper