3.Tatranský pohár 2016

 

V dňoch 24. - 25. novembra 2016 sa na svahoch Chopku v priestorochhorského hotela SRDIEČKO spoločnosti TMR uskutočnil 3. ročník barmanskej súťaže Tatranský pohár 2016.

 

 DSC02060

 

Prvý deň pripravila spoločnosť TMR pre členov SkBA a pozvaných hostí prezentáciu svojich aktivít a nových prevádzok spoločnosti TMR, ktorú viedol p.Tomáš Šlosár.

Program pokračoval prezentáciou spoločnosti Red BULL od jej histórie vzniku až po súčasné aktivity spoločnosti. Boli predstavené nové produkty firmy, ktoré mali možnosť otestovať aj prítomní barmani. 

 

20161124 171730

 

Na záver prvého dňa prebiehalo žrebovanie súťažného poradia, voľna diskusia a odovzdávanie si nových poznatkov z oblasti cocktailovej kultúry medzi barmanmi a zástupcami sponzorských spoločností.

 

Druhý deň bol súťažný. Už od skorých, ranných hodín sa jednotliví barmani a ich podporné tímy pripravovali na otvorenie samotnej súťaže. Svoju kreativitu a zručnosti predviedlo  8 profesionálnych barmanov - členov SkBA. 

Súťažilo sa v kategórii Bartenders Choice, v ktorej barmani pripravili každý päť porcii inšpiratívnych   miešaných nápojov, ktoré zaujali nielen chuťou, ale aj spôsobom servisu. 

 

DSC02129

 

Po náročnom zápolení hodnotiaca komisia rozhodla o troch  najúspešnejších barmanoch v kategórii Bartenders Choice. 

Víťazom 3. ročníka Tatranského pohára sa stal: 

MATÚŠ JENDREAS

majiteľ a barman J&M Coctail baru v Poprade.

 

2. miesto Rastislav KUBÁŇ z Liptovského Mikuláša 

3. miesto Ján MAJOROŠ z Košíc.


Okrem  prvých troch miest boli udelené aj špeciálne ceny. 

 

Za najlepšiu prezentáciu a techniku bol ocenený Matúš Jendreas.

Za najkrajšiu dekoráciu ART DECO  získal diplom Tomáš Gyén a za najlepší názov nápoja bol ocenený Ján Majoroš. 

 

DSC02157

 

Členmi hodnotiacej komisie boli bývalí, skúsení barmani a dnes predstavitelia vedenia SkBA na čele s generálnym komisárom SkBA p. Milanom Šefcom. Ďalej to bola  predsedkyňa sekcie SkBA - stred Janka Karkušová, predseda sekcie SkBA - západ Martin Jendreas a zástupca spoločnosti Medusa Group p. Tomáš Holec.

 

GRATULUJEME víťazom a ĎAKUJEME všetkým účastníkom za účasť.

 

DSC02218

 

 

Touto cestou ĎAKUJEME spoločnosti TMR - TATRY MOUTAIN RESORTS za participovanie na tejto akcii  ako Generálny partner a sponzor.

 

Tešíme sa na 4. ročník v roku 2017.

 

 

Pripravil a spracoval Ján ŠUCHTA prezident SkBA 

 

 

Fotogaléria

 

 

Hlavní partneri

Kontakt

Slovenská barmanská asociácia

Brezová 14

071 01  Michalovce

Slovenská republika

Minigaléria

JoomShaper