Návšteva SkBA v spoločnosti Stepanow v Pribeníku

 

stepanow2

 

Zástupcovia vedenia SkBA Ján Šuchta – prezident, Ľubomír Čul – viceprezident a Martin Jendreas – predseda sekcie západ, navštívili počas svojej pracovnej cesty na východnom Slovensku pridruženého člena SkBA spoločnosť Stepanow v Pribeníku kde rokovali aj o vzájomnej spolupráci.
Zástupcovia spoločnosti Stepanow nás previedli po samotnej likérke kde nám odprezentovali celé portfólio produktov, ktoré vyrábajú a distribuujú.


Spoločnosť STEPANOW so zahraničnou kapitálovou účasťou talianskej spoločnosti CASONI S.p.A. vyrába v licencii a s použitím dovozových aróm likéry, ktoré majú dlhoročnú tradíciu a sú vyrobené podľa osvedčených tradičných receptúr talianskej firmy. Využíva skúsenosti a dovezenú technológiu výroby z talianskej likérky CASONI S.p.A. Finale Emilia, Modena, ktorá bola založená v roku 1814. Výroba je realizovaná vo vlastných výrobných priestoroch na východnom Slovensku v Pribeníku.
V ponuke majú známe a obľúbené likéry typické pre Taliansko a široký sortiment exotických likérov napr.- kokosový, kávový, mandľový likér. Ide o produkty s čistou prírodnou chuťou vyrobené z aróm a ovocných štiav zo stredomorských oblastí. Ich lahodná chuť vynikne, ak sa konzumujú ľadovo chladené a sú vynikajúcimi komponentmi na prípravu miešaných nápojov, ovocných a zmrzlinových pohárov. Ďalej ponúkame výrobky, ktoré sú špecifické na slovenskom ako aj českom trhu ako napr: Fernety, Gin, Rum atď.

 

stepanow1

 

Spoločnosť STEPANOW je výhradným dovozcom výrobkov talianskej likérky CASONI a predstavuje na slovenskom trhu širokú škálu jej originálnych výrobkov rozšírených na trhoch Európskej únie ako Il Limone Casoni, GRAPPA BELPOGGIO, GRAPPA MOSCATO, GRAPPA CHARDONNAY. Sú to vysoko kvalitné liehoviny dobre známe aj našim konzumentom.

Rád by som touto cestou poďakoval zástupcom spoločnosti Stepanow za veľmi milé prijatie.



Ľubomír Čul
viceprezident SkBA

 

Hlavní partneri

Kontakt

Slovenská barmanská asociácia

Brezová 14

071 01  Michalovce

Slovenská republika

Minigaléria

JoomShaper