H U B E R T  C U P  2 0 1 6

 

16. ročník súťaže profesionálnych barmanov v kategóriách sekt kokteil – Classic a Flair

 

 DSC 9872 

Spoločnosť Hubert J.E. spolu so Slovenskou barmanskou asociáciou (SkBA) a mediálnou podporou magazínu Inbar & Restaurant usporiadali 18. júna 2016 už 16. ročník súťaže profesionálnych barmanov Hubert Cup 2016. 

Súťažilo sa, ako zvyčajne, na terase Bratislavského hotela Radisson Blu Carlton a zišli sa tam zástupcovia Slovenska, Maďarska, Česka, Poľska a Slovinska. Celkovo 19 barmanov v kategórii Classic sekt cocktail a 6 barmanov v kategórii Flair.

DSC 0739


V kategórii classic pripravovali barmani 5 porcií kokteilu na báze sektu v časovom limite 6 minút. Traja, čo namiešali najlahodnejší drink, postúpili do finále – Natália Vavreková, Slovensko, Demendi György, Maďarsko a Šárka Seibertová, Česká republika. Po úžasných výkonoch vo finále, kde išlo skutočne o všetko a trestné body sa dávali za každú drobnosť, sa víťazkou 16. ročníka HUBERT CUPu stala Šárka Seibertová z Česka.

Na druhom mieste sa umiestnil maďarský barman Demendi György a tretie miesto patrí mladej barmanke Natálii Vavrekovej z Košíc. Je to pre ňu skutočný úspech, zážitok ale predovšetkým veľká profesionálna skúsenosť, keďže je ešte študentka hotelovej akadémie a začiatočníčka medzi profesionálmi. K úspechu gratulujeme.

Víťazný kokteil:

YUMMY BUBBLES


1 cl PAVAN likér

1 cl ST. GERMAIN likér
2 cl Seagram´s lime twisted gin
1 cl Lemongrass sirup Monin
Doliať Hubert sekt Chardonnay
Dekorácia: limetková kôra, malina, lemongrass, kvet čiernej bázy

DSC 0633

 

Kategória Flair

Divácky úspešná bola, ako vždy kategória Flair. Barmani predviedli kreatívne a technicky náročné prvky a publikum ich za ne odbarovávalo burlivým potleskom. Najúspešnejší bol slovenský flairový barman Miroslav Kľačanský z Martina.

DSC 0427


Druhé miesto získal český barman Karel Kleineidam a na tretej priečke skončil Tomáš GYÉN z Veľkých Loviec.

Všetkým zúčastneným barmanom ďakujeme za perfektné výkony.

Víťazom GRATULUJEME !!!

 

Spracoval : Ján Šuchta – prezident SkBA

 

   

Fotogaléria

 

 

 

Hlavní partneri

Kontakt

Slovenská barmanská asociácia

Brezová 14

071 01  Michalovce

Slovenská republika

Minigaléria

JoomShaper